Filipa Dragonvalley

Mhm
Har fått nätverksfel hela tiden så jag har inte kunnat spela något alls idag. Det blev otroligt mycket problem efter uppdateringen men gu vad fint stallet är!!
Det blir lite mer info och bilder då jag väl har kommit in och får stanna där.
 
 
 
Utdrag från sso´s hemsida
 
Hej allesammans! Den stora dagen är här: MyStable har kommit till Jorvik!
 
Nyrenoverat stall, endast för dig!
 
Nyrenoverat stall, endast för dig!

INFORMATIONSBLAD FÖR DE NYA HEMSTALLEN:

Hur får jag mitt nya stall?
De gamla stallen kommer att ersättas av de nya automatiskt, i det nya stallet har du sen plats för upp till 12 hästar på direkten. När du går in i ditt stall, så är den första boxen till höger reserverad för den häst som du rider på för tillfället!

Vilka uppgraderingar finns för de nya stallen?
Uppgradering 1 - 14 boxar (13+1 för hästen som du rider på)
Uppgradering 2 - 16 boxar (15+1 för hästen som du rider på)
Uppgradering 3 - 18 boxar (17+1 för hästen som du rider på)

Vilken nivå måste jag vara i för att kunna uppgradera stallen?
Både gratisspelare och Star Riders kan uppgradera sina stall från level 5.

Hur mycket kostar en uppgradering?
Varje uppgradering har en engångskostnad på 249 Star Coins styck!

Hur gör jag för att uppgradera mitt stall?
Om du vill uppgradera ditt stall, så behöver du prata med vår nya vän John, som står utanför alla stall, han hjälper dig gärna med din uppgradering!
 
John finns här för att hjälpa dig med att bygga ut ditt stall!
 
John finns här för att hjälpa dig med att bygga ut ditt stall!

Välkomna dina hästar hem från Hästön!
Vi säger adjö till Hästön när vi istället nu kan ha våra fyrhovade vänner ännu mer nära till hands, nämligen i deras alldeles egna hage. Du kan inte besöka din hage, men du kan flytta dina hästar mellan hagen och ditt stall hur många gånger du vill helt gratis via din hästlista!

För att flytta din häst från hagen till ditt stall, så behöver du bara öppna upp hästlistan. För att öppna upp hästlistan, så klickar du på namnskylten på valfri hästbox. Klicka på hästen som du vill flytta och dra den till den tomma, gröna rutan i mitten på skärmen. Klart!
 
Om du skulle vilja sälja en av dina hästar, så öppna upp din hästlista och dubbelklicka på ikonen för den häst som du vill sälja, varpå en ruta för just den hästen kommer upp. Sen klickar du bara på “Sälj denna häst” och din vackra häst kommer att hitta ett nytt, kärleksfullt hem någon annanstans!

Det är dags för jul i Jorvik!
Då var det dags igen, och Rådsmannen har som vanligt fullt upp! Än en gång så har han tagit sig vatten(snö?) över huvudet, i all sin upphetsning inför julförberedelserna – det är nog bäst om du tar och hjälper honom en aning!

Juluppdragen startar med Steve, så rid över till hans gård i Silverglade för ett snack med honom, innan du börjar hjälpa Rådsmannen att få rätt på allt julbestyr!

Julbutiker
Julbutikerna har dykt upp lite här och där i Jorvik! Kvinnan som är ansvarig för julbutikerna kan hjälpa dig med både gamla och nya saker, medan den lille tomten bredvid henne är ansvarig för vintagemode! Säsongsbutikerna är också stolta över att för detta året, ha kunnat utöka sin verksamhet med en helt ny butik i New Hillcrest!

Tomten är tillbaka i stan!
Farbror Tomten har tagit över Jarlaheim i hans uppdrag med att se till så att vi alla får en alldeles utomordentlig tid på året! Några av juluppgifterna och uppdragen runt om i Jorvik kommer att belöna dig med “julönskningar”, som du sen kan ta till Tomten och byta mot presenter. En del av belöningarna från juluppdragen kommer att ge dig “julfragment” och du behöver tre stycken av dessa för att kunna byta dig till en julönskan istället.

Presenterna som du får av Tomten i utbyte mot julönskningar består av en mix av helt nya presenter och presenter från tidigare år. Varje gåva är helt slumpmässigt utvald från Tomtens säck, så det finns en möjlighet att du kan få samma present mer än en gång. För att få tillgång till juluppdragen och presenterna, så behöver du vara Star Rider och ha nått åtminstone level 5.

Så här fungerar det:
Tre julfragment kan bytas ut mot en julönskning
En julönskning kan bytas ut hos Tomten mot en slumpmässigt utvald julklapp.
För att kunna byta fragment mot önskningar, eller önskningar mot presenter, så måste du ha fragmenten eller önskningarna i din ryggsäck
Du måste vara Star rider och ha spelat genom tillräckligt av spelet för att kunna ta dig till Jarlaheim

Ny hästutrustning!
Gallerian har bunkrat upp med helt ny hästutrustning! Ta bussen från Fort Pinta för att svida om din häst med helt ny hästutrustning!
 
Ny, läcker hästutrustning!
 
Ny, läcker hästutrustning!

Hästmarknaden
Denna veckan så har Eddie och Ferdinand byggt upp sin Hästmarknad i Silverglade, varför inte passa på att ta en tur dit och hälsa på!

Star Stables spelnyheter
Glöm inte att kolla in denna veckans spelnyheter med Game Master Ylva och Matilda!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress