Filipa Dragonvalley

Yay!!
Äntligen lite uppdrag med vildhästarna! Har längtat efter en fortsättning på det uppdraget!
 
Utdrag från sso´s hemsida:
 
Ett Vildhästmysterium!
 
Hej allesammans, och välkomna till denna veckas mysteriefyllda uppdatering, med ännu mer skumma händelser och fula fiskar än det var med ostronfisket med Jonas!

Eremiten Undersöker...
Eh… Eremiten, umm… Har kanske ett lite lustigt sätt att, eh… Prata på, men han är minsann väldigt klipsk när det kommer till att hålla koll på sina älskade vildhästar på Sydhoven.
 
Eremiten misstänker att det är något lurt i görningen.
 
Eremiten misstänker att det är något lurt i görningen.

Sydhovens vildhästbestånd håller på att att bli mindre och mindre för varje dag som går, och Eremiten är inte så vidare nöjd över detta. Någon håller minsann på med något lurt, och du måste först bevisa för honom att du inte är skyldig till något, innan han låter dig hjälpa till med sin utredning.

Rid ner till Sydhoven på en gång och slå följe med Madison för att tillsammans gå till botten med denna veckas spännande mysterium!

För att kunna börja hjälpa Eremiten, så måste du först ha gjort klart uppdraget där du hjälper Madison att hämta sina skolböcker från gården, och uppdraget där Baronessan tackar dig för att du hjälpt henne att lösa mysteriet med Butterfly...
 
Ohh, det där uppdraget med Butterfly har jag faktiskt nästan glömt bort, tog mig lite tänketid för att kunna komma ihåg det uppdraget. Gjoprde det för evigheter sen!!
Som vanligt kommer jag att vänta med att ta mig dit, kommer vara mycket folk, ska till Jorviks Galleria och kolla in dom nya kläderna.