Filipa Dragonvalley

Av med handskar och hattar funktionen!
Yes! Äntligen kan vi ta av mössor/hattar/kepsar/hjälmar och handskar! Har väntat såååå länge på det här sen buggen kom in för ett antal veckor sedan. Jätte kul att det äntligen har kommit
 
Från hattar till rävar!
 
Hej StarFam! Något som många av er har bett om är nu här - och Kit Shorthouse har fått in några nya, söta misträvar till sin mysstuga!

Nya springande rävar!
Kit Shorthouse i Dundull älskar de tama misträvarna, som är vanliga husdjur i Mistfall, och idag har hon hittat rävar i tre helt nya färger som du kan köpa om du tidigare har hjälpt henne vid hennes stuga. Besök Kit för att ta er en titt på dessa urgulliga husdjur!
 
Underbara nya misträvar!
Underbara nya misträvar!

Ny funktion - ta bort hatt och handskar!
Gillar du att känna vinden genom håret eller är det alldeles för varmt att alltid gå runt med vantar, även under Jorviks varmaste dagar? Nu kan du enkelt dra både hattar och handskar från ditt karaktärsblad till din ryggsäck för att kunna visa upp din snygga frisyr eller sträcka lite extra på fingrarna.
 
Hatten av för vår nya funktion!
Hatten av för vår nya funktion!

Bonusbutiken
För alla er som blivit Star Rider med engångsbetalning finns det ett nytt föremål att hämta ut från Moorlands Bonusbutik!

Hästmarknaden
Den här veckan håller Eddie och Ferdinand på och bygger upp Hästmarknaden vid Västkobbens Fiskeby. De kommer öppna för affärer nästa onsdag!

Together med Karin och Matilda!
Ni har väl inte missat vår nya serie Together? I vårt nya avsnitt som släpps på lördag ska Karin och Matilda besöka en räddningsverksamhet för hästar i södra Kalifornien!

Star Stable Game News
Då Matilda inte reser runt med Karin hänger hon med Game Master Ylva i vår YouTubestudio! Missa inte veckans avsnitt av Star Stable Game News!
 


Ha en härlig vecka!
Kramar från SSO-teamet ♥