Filipa Dragonvalley

Nyår uppdatering
Hej, nu är jag tillbaka. ^^
Hoppas ni har haft en härlig jul!
 
Gott nytt år!
 
Den här veckan är det inget speciellt som händer i spelet, det var en liten uppdatering men som sagt baraför att den är liten behöver det inte betyda att det är en tråkig uppdatering.
 
Nyårsraketerna är tillbaka, dom kan man skicka iväg på speciella platser på julmarknaden, det är även varje timme en fyrverkerishow i julmarknaden.
Det har kommit jätte fina nyårsklänningar och dom hittar ni på julmarkanden i en liten butik.
 
Fira det nya året i Star Stable!
Gah, vad den hästen är fin!!
 
 
Den här veckan kommer det att spelas musik från bandet Dolly Style i Fort Pintas disco och ni kan den här helgen dansa till deras hitlåtar Bye Bye Bby Boo och Unicorns and Ice Cream. Framöver kommer låtarna att spelas till på utvalda helger i discot.
 
Använd värdekoden DOLLYSTYLE för att få fyra tröjor helt gratis: en med Dolly Styles logga och tre med fantastiska enhörningar. Dom här är perfekta att dansa med!
 
Gratis tröjor!
 
Nu finns det 6 nya stjärnor att hitta, dom 6 finns lite här och var i Mistfall, det finns 2 till i listan men som inte går att hitta ännu.
 
Efter en lång tid har Eddie och Ferdinand fått en liten uppgradering! På hästmarknaden har det kommit en speciell skylt som tillåter dig att titta på fler hästar, detta gör du genom att klicka på skylten och då kommer det upp en text där det står att du kan byta hästar, det finns tre olika byten du kan göra hur många gånger som helst. Dom här bytrena kan du göra när hästmarknaden har öppet, var som helst i Jorvik. Hästmarknaden är utanför Silverglade, bredvid Steve. Kuta dit och testa den nya funktionen!
 
Julfirandet håller på ända till 10:e januari så passapå att gör allt kul som går på Julmarknaden!