Filipa Dragonvalley

Ny app & onsdagsöverraskning
Om jag förstår det rätt så är det såhär:
Man föder upp fölet, matar, borstar, tvättar, tränar, kratsar, hovar, ger den kärlek tills den når level 10. När den är i level 10 så kan man föra över den till spelet och man kan rida runt på den och ha den i sitt stall precis som alla sina andra hästar. Om man  känner för det så kan man gör om det, då väljer man bara ett nytt föl och gör om samma sak. Det kostar lika mycket som om att köpa en häst när man ska föra in den i spelet. För tillfället finns det tre färger och det är skäck, skimmel (vit) och en black. Jag tog det fölet som har black färgen, det är den färg som fjordingar har.
 
                                                                                                                                                                   
 
Okej, nu till det som SSO har gått ut med på Instagram. Något är det som ska hända i morgon, det är någon form av en överraskning. På instagram kan man leta efter bilder som man ska sätta ihop till en enda stor bild. På den bilden är det 3 styckna hästar av Galloper Thompsons häst fast i tre olika färger, en svart med blå man och svans, en grå med rosa man och svans och en brun med grön man och svans.
Har funderat lite och det känns som om att det hästar som man ska kunna köpa.
Det står på SSO facebooks sida att ahns häst är en Jorvikisk Urhäst och mer fick vi inte veta. Väntar med spänning!!
 
Star Stables foto.
 
Det där tränset skulle jag verkligen vilja lägga vantarna på, detsamma med sadeln och filten. Vet att det inte heter det men det ser mer ut som en filt än ett schabrak.