Filipa Dragonvalley

Cirkusen och Dagens uppdatering
Jag har haft fullt upp den senaste tiden så det är därför jag har varit lite off här.
 
Förra veckans uppdatering:
 
Den nya cirkusen!

Den nya cirkusen!

Uppe vid Nilmers Högland nära Moorland finns en skum typ vid namn Ydris. Några av er har träffat honom förr - men från och med idag kommer ni alla kunna prata med honom! Ydris har nämligen en cirkus som idag får ett helt nytt utseende! För er som inte har träffat Ydris förr betyder det att ni får möta honom väldigt snart för att hjälpa honom att bygga upp sitt cirkustält, och ni som har byggt cirkustältet förr får nu bygga det på nytt!

Ydris själv är ju inte sämre än sitt tält, och både han och hans kompanjon Narren har fått nya utseenden. Vill du hjälpa dem att bygga upp sitt cirkustält? Prata då med Maya i Moorlandstallet för att sätta igång!


För att kunna spela dessa uppdrag måste du ha gjort uppdraget där Mr Kembell skickar en bulldozer till Nilmers Högland - och du kan spela även om du inte är Star Rider!

Besök Ydris nya cirkus!

Ny laddningsskärm!

Nu är det sommar på Jorvik och därför har vi bytt ut laddningsskärmen ni ser då ni loggar in i spelet.

 

Hästmarknaden

Den här veckan är hästmarknaden stängd, och då den öppnar nästa gång är den utanför Silvergladebyn!

 

Star Stable News

Missa inte säsongens sista avsnitt av Star Stable News med Matilda och Game Master Ylva på våra sociala medier! Idag har de något extra på gång eftersom det är säsongsavslutning...

 

Buggfixar i maj!

Förutom några små textändringar och rättningar av stavfel har vi löst några buggar under maj!


Runt om Jorvik har vissa personer som ska ge er uppdrag FÖRSVUNNIT! Jorviks polis har undersökt och hittat alla försvunna personer och de står nu där de ska igen. Nu blir det lättare att göra uppdrag!
Några av er har märkt att det inte gått att se andra spelares springande husdjur i olika situationer. Vi har nu lockat fram de blyga husdjuren och det ska nu gå att se dem igen!
På Pir 13 har några av er haft problem med att fotoläget fungerar lite ostabilt. Allt är nu som det ska igen!
Osynliga väggar är inte lätta att hitta - om man nu inte springer rakt in i en. Våra jorvikiska snickare är lite ömma om näsorna efter alla kollisioner men har nu flyttat bort en osynlig vägg mellan Moorland och Steves gård.

Ha en underbar vecka!
Kramar från ert SSO-team ♥

 

 

Dagens uppdatering:

Tävlingsdags!

Tävlingsdags!

Hej StarFam! Nu är det dags för en helt ny funktion som påverkar alla resultattävlingar i Star Stable!


Tävlingsrankning!

Från och med idag kan ni samla medaljer från alla tävlingar på Jorvik! Majoriteten av Jorviks tävlingar har nu fått olika tidsgränser på sig för att ni ska kunna ta brons-, silver- och guldmedaljer!


Ovanför alla resultattavlor ni kan starta tävlingar från på Jorvik kan ni nu se en grå medalj. Då du har ställt upp i tävlingen kommer du få en medalj baserat på hur fort du ridit. Du kan se hur fort du måste rida för att ta en viss medalj på tävlingens egen resultattavla. I resultattävlingar som du startar från resultattavlorna kan du nu välja att starta om loppet när som helst genom att klicka på den lilla rewind-knappen högst upp på din skärm.

Kom ihåg att detta gäller för de dagliga tävlingar ni kan göra, och detta påverkar alltså inte championat, grupptävlingar, flaggtävlingar, ballongtävlingar eller försten till-tävlingar.


För att matcha vårt nya system har vi också ny grafik på våra användargränssnitt runt Star Stables tävlingar. Missa inte att ta dig en titt på allt nytt!

Kan du samla alla guldmedaljer på Jorvik?

Kan du samla alla guldmedaljer på Jorvik?

Nollställda resultatlistor!

För att ge alla en chans att springa in de nya medaljerna är nu alla resultatlistor nollställda så att ni kan ge er ut och sätta nya rekord på alla Jorviks tävlingsbanor!

 

Ny filhantering!

Vi jobbar alltid på att förbättra spelupplevelsen på så många sätt som möjligt, och idag släpper vi ett nytt system för hur ni laddar ner filer i launchern innan ni börjar spela efter en uppdatering. Just efter den här uppdateringen kan det ta lite längre tid att ladda ner alla nya filer än vanligt, men efter denna första gång kommer det gå fortare att ladda ner nya uppdateringar så att ni kan komma in i spelet och börja spela snabbare!

Tillsammans med det här har vi ökat upplösningen på en mängd texturer i spelet för att ge en snyggare spelupplevelse. Om ni spelar på äldre datorer kan det hända att ni kan behöva ändra grafikinställningarna i spelalternativen för att spelet ska prestera så bra som möjligt.

 

Hästmarknaden

Eddie och Ferdinand håller öppet vid Silvergladebyn! Missa inte att besöka dem för att hjälpa till med lite sysslor, eller kanske är du ute efter en ny häst?

Nu är det dags för er att ge er ut och tävla - ha en spännande vecka!
Kramar från SSO-teamet ♥