Filipa Dragonvalley

Yeeeees!!
En ny ledare i Dundull!
 
Rania Varanger i Mistfall behöver er hjälp med en stor uppgift för att få byn Dundull på fötter igen…

Rania Varanger har alltid många bollar i luften, och efter att GED lämnat Mistfall känner hon att något måste göras i Dundull. Inte kan rådsmannen Skoll få fortsätta styra över byn Dundull efter allt han gjort!

Enligt Rania finns det ingen bättre kandidat till att driva byn än hennes mamma Sigry, men hon behöver hjälp med att övertyga både Skoll och Sigry själv om att det är dags för omval. Möt upp med Rania vid hennes hus i Dundull för att hjälpa henne!

För att kunna spela dessa uppdrag måste du ha gjort uppdraget där du får en tröja av Rania efter att ha återvänt från Jorvik City tillsammans med henne.
 
Hjälp Rania i Dundull!
 
Hjälp Rania i Dundull!

Idag läggs några smarta snabbkommandon till i spelet! Det betyder att du bara behöver klicka på en knapp på tangentbordet för att t ex sitta av din häst. Här är alla nya kommandon!

X - Sitt av hästen (hästen måste stå still)
F1 - Göm gränssnittet
G - Öppna klubbfönstret
ESC - Stäng alla öppna fönster
P - Sätt ner husdjur på marken/ta upp husdjur i sadelväskan
 
Mina egna ord:
Asså, hur underbart är inte det!?? Har så länge velat att vi ska kunna komma åt dölja gränssnittet på ett annat sätt och att kunna hoppa av hästen utan att ta upp gränssnittet hela tiden! I SSL trycker man på höger musknapp för att hoppa av, ville få det till SSO men det här var också ett smidigt sätt!!

I varje stall på Jorvik där du kan hjälpa till med dagliga sysslor bor det som bekant hästar. Från och med i dag har de hästarna uppgraderats till nya modeller! Alla hästar som bor i stallen och hagarna kring dem är numera hästar som även finns att köpa i spelet, och i varje stall bor det olika hästraser som är typiska för sina områden. Passa på att kika runt för att se vilka hästar som flyttat in i stallen!

Eddie och Ferdinand öppnat upp sin marknad i Fort Pinta nästa vecka!

Matilda & GM Ylva: