Filipa Dragonvalley

Smörcoolt!
Haha, jaaaaaaa! Tim Hooper är tillbaka!
Bara älskar hans flummiga ord och hans vidriga drinkar, undar vad han har hittat på för vidirgt detta år som man förmodligen kommer att få smaka på. Var faktiskt orolig att han inte skulle komma tillbaka men det gjorde han och jag blev jätte glad för jag har saknat hans roliga uppdrag med att hjälpa till på stranden på olika sätt och få xp till hästen när man gör tävlingen. Minns första gången jag gjorde det här och det käns som igår.
Får se hur lätt det kommer att bli att tyda vad det är han säger, inte lätt alla gånger men man kan ju alltid försöka. Som vanligt kommer det ju att vara MASSOR där så kommer vänta några dagar eller logga in på kvällen.
Tim Hooper: vilken hjälte. 
 
Det finns tydligen en skattjakt, Midsommarskattjakten som jag absolut inte kommer ihåg men som vanligt har jag ju ett minne som en guldfisk. Den börjar hos Steve och man får första ledtråden hos Felix. Ska bli kul och se vad det kan vara för något. Samma där, får nog vänta ett tag med att göra det uppdraget.
 
Alla nyheter kan ni läsa på deras hemsida: https://www.starstable.com/se/news
 
Anledningen är att jag kommer få nätverksfel, laggar så sjukt mycket att det inte går att göra något eller helt enkelt bli utkastad från spelet. Sist som det laggade så sjukt mycket fick jag en självspringande häst, det var sjukt jobbigt, det hjälpte inte att logga ut och sen in igen, datorn fick total spunk efter det, började göra lite saker och levde sitt egna liv, fick stänga av datorn och fortsätta nästa dag. Jag undviker helst att sånt händer så jag väntar helldre. Men det ska bli jätte kul att spela igenom detta igen och jag ser fram emot det!
Ha det gött!