Drake 🐉

Ni vet att jag älskar drakar, det är nog svårt att inte se eftersom jag heter Dragonvalley. 😉 
Men iaf, den här ritade jag på min vägg i mitt sovrum, seriöst på en VÄGG! Jag tänkte självklart inte på att vi skulle flytta någonsin eftersom det var bra där jag har bott i typ 16 år, men så kom den dagen då vi började leta hus och kände att vi kunde bara inte vara kvar där för mamma och jag började känna att vi inte mådde så bra mentalt eftersom Stockholm är en stad som består av stress och det klarar vi inte av. Men iaf, då började jag tänka lite och kom på att jag hade ju ritat den här draken på väggen och ville ta med den. Självklart gick det inte eftersom vi skulle vara tvugna att skära ut en del av väggen så den fick vara kvar. Vet inte vad som hänt med den nu, jag hoppas innerligt att den inte är övermålad! 
Den är inte liten, storleken på den är:
Från benets början till till den längsta vingens klo spets är den 1 meter. Den är alltså 1 meter hög.
Från mitten av svansen till vingens mittersta klo är den 1 meter och 30 centimeter. Den är alltså 1 meter och 30 centimeter bred.
Den här ritade jag 12/11-2008 så det är ett antal år sedan.
 
Akar
 

Kransar

Jag älskar verkligen dom här kransarna som hänger överallt. På dörrarna till husen, på stallet där man kan köpa häst och på hemstallet. Det är en sån liten detalj som upskattas väldigt mycket, jag vet inte hur det är med er men jag tycker det blir så mycket mysigare. Ingången till byn är så fin och jag hoppas att vi kommer kunna få använda stegarna för att kunna komma upp där en dag, det hade varit super kul.
Jag är helt förälskad i Firgrove, tyckte väldigt mycket om det så som det såg ut innan men det här är otroligt fint, alla dessa små detaljer på fönsterluckorna, lycktorna, alla bänkar och ja, hela byn är så otroligt fint!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filipa och Affe undersöker nya Firgrove

Större försäljnings stall

Före
 
Stallet eller vad man nu ska kalla det för är större, det finns tre platser lediga för nya hästar till och med.
När man kollar på den övre bilden och sen på den nedre så ser man vilken skillnad det är, det är så sjukt fint, stort och öppet. Jag älskar verkligen det här!
Efter
 

RSS 2.0