Yay!!

Äntligen lite uppdrag med vildhästarna! Har längtat efter en fortsättning på det uppdraget!
 
Utdrag från sso´s hemsida:
 
Ett Vildhästmysterium!
 
Hej allesammans, och välkomna till denna veckas mysteriefyllda uppdatering, med ännu mer skumma händelser och fula fiskar än det var med ostronfisket med Jonas!

Eremiten Undersöker...
Eh… Eremiten, umm… Har kanske ett lite lustigt sätt att, eh… Prata på, men han är minsann väldigt klipsk när det kommer till att hålla koll på sina älskade vildhästar på Sydhoven.
 
Eremiten misstänker att det är något lurt i görningen.
 
Eremiten misstänker att det är något lurt i görningen.

Sydhovens vildhästbestånd håller på att att bli mindre och mindre för varje dag som går, och Eremiten är inte så vidare nöjd över detta. Någon håller minsann på med något lurt, och du måste först bevisa för honom att du inte är skyldig till något, innan han låter dig hjälpa till med sin utredning.

Rid ner till Sydhoven på en gång och slå följe med Madison för att tillsammans gå till botten med denna veckas spännande mysterium!

För att kunna börja hjälpa Eremiten, så måste du först ha gjort klart uppdraget där du hjälper Madison att hämta sina skolböcker från gården, och uppdraget där Baronessan tackar dig för att du hjälpt henne att lösa mysteriet med Butterfly...
 
Ohh, det där uppdraget med Butterfly har jag faktiskt nästan glömt bort, tog mig lite tänketid för att kunna komma ihåg det uppdraget. Gjoprde det för evigheter sen!!
Som vanligt kommer jag att vänta med att ta mig dit, kommer vara mycket folk, ska till Jorviks Galleria och kolla in dom nya kläderna.

Oändliga onsdag

Undra vad som kommer att komma idag, troligtvis något litet för den stora uppdateringen kommer troligtvis inte förens i vinter. :)
 
Jag höllpå med ett projekt igår och var fortfarande ganska så trött efter helgens arbete. Jag motionerade min ponny igår och han var lite galen, började bocka och så. Dessa bilder tog jag på honom när han fick springa lös i paddocken. När jag kollade bland bilderna så kunde jag inte sluta skratta när jag så vad jag hade fångat på bilderna:
 
 
 
Alla bilder med min logga är förbjudna att ta, om jag ser att någon som tagit kommer jag göra det som krävs!! Om ni ser någon bild med min logga som är tagen säg till är ni snälla, Tack! <3
 
 

Puhh!

Bloggen har fått stå stilla under helgen p.g.a att jag har jobbat. Har nälmligen stått på en marknad och sålt en massa saker. Var uppe ca kl 05 i lördags för jag ville hinna med andrea saker innan vi skulle iväg. Kom hem ca18.30 på em/kvällen, efter att ha stått och sålt en massa saker i 9 timmar och 30 minuter så blev man ganska så slutkörd. Igår vart det samma sak, upp tidigt och kom hem ca 18.30 då också. Det är alltid så att tröttheten kommer dagen efter, så är det iallafall för mig. Är väldigt övertrött och fumlig idag, måndagar brukar vara sånna men idag är det lite extra, sov inte alls bra inatt heller så det gör väl sitt lilla också.
 
Tänkte jag skulle presentera mina nykomlingar till familjen Dragonvalley!
 
Detta är Silverboy. Tyckte det passade så bra för han har ju nästan som silverfärg. Han ser ut som en valack/hingst så därför fick det bli en boy.
Filipa & Silverboy
 
Denna häst fick namnet Cinnamonpearl. Det passade henne så bra med tanken på färgen. Varför jag säger hon är för att hon ser ut som ett sto.
Filipa & Cinnamonpearl
 
Och här har vi Darkmother. Jag har en Darkmagick och en Darkwings så då fick hon komma med i det gänget eftersom hon är mörkgrå. Hon ser också ut som ett sto tycker jag så därför fick hon det namnet.
Filipa & Darkmother
 
Hoppas ni har haft en lugnare helg än vad jag hafrt! ;)

RSS 2.0