Äntligen!

Nu kan jag äntligen spela igen, är så lycklig!! Dock ar det hänt något mer skärmupplösningen och grafiken men dom håller på att försöka få fram en fix för grafiken men tror inte dom kan göra något åt skärmupplösningen. Får fråga min bror igen men huvudsaken är att jag kan spela! :D
 
Konstiga stenar det var här.

Inga handskar

Såg inte det tidigare, visste inte att vi mu kan dra handskarna till ryggsäcken/garderoben och vara utan handskar. Det är väldigt många som har önskat sig detta och så klart har jag också gjort det för det är så svårt att hitta handskar som passar till resten av kläderna, super kul! Antingen har jag missat det helt och hållet att dom skrivit det i nyheterna eller så är det något som SSO teamet hade tänkt låta oss få upptäcka det själva.
Jag är så trött på allt lagg så jag har bara inte orkat logga in idag, får se om jag gör det i morgon.
Idag har det varit fullt upp, vilket kommer att vara ända fram till 9:e juli men jag har en känsla av att det kommer att vara full rulle i helgen och att det kommer att bli kaos i butiken, vi får se.
Något annat som vi får se med är när jag kommer att kunna spela igen, det kan ta hur lång tid som helst. Har hört att SSO tar bort konton om kontot inte är aktivt, skickade ett mail till dom idag och förklarat hur läget är och att jag inte vet när jag kommer att kunna spela igen.
Har så mycket uppdrag att göra, är så sjukt taggad att få göra huvuduppdraget, som man brukar säga: den som vätar på något gott väntar aldrig för länge.
 
Filipa & Ponyta

Glömsk, haha

Hade totalt glömt bort att det är onsdag idag och att det har varit uppdatering, haha.
 
Nu blir är det fortsättningen på letandet efter Nightdust, ett mycket spännande spännande detektivarbete med Madison.
 
Detektivarbete med Madison!
 
Eftersom Star Stable Online har nått upp till 10 000 000 spelare så har vi fått en värdekod som ger oss denna fina tröja och värdekoden är: 10MILLION
 
Missa inte denna coola jacka, helt gratis!
 
Fortsättning på Midsommarfirande och nu kan vi leta efter äggen igen.
 
Häng med på skattjakten!
 
Jag kan fortfarande inte spela vilket är hur tråkigt som helst, ska försöka göra fortsättningen på Midsommaruppdraget på min laptop iaf, får se hur det kommer at gå.

RSS 2.0