Det var verkligen en stor uppdatering!

Besök tomtens julby!
Super duper fint!!
 
Det finns så mycket att behöva veta så jag gör helt enkelt ett utdrag från sso´s nyhets hemsida:
 
Ho ho ho StarFam! Det verkar som att det blir en rätt grön jul på Jorvik, men det tänker jultomten och hans nissar lösa på ett helt nytt sätt - om vi inte kan ta julen till Jorvik tar vi Jorvik till julen!
Idag startar alltså vårt speciella julfirande på Jorvik, och detta event går att ta del av fram till den 10 januari 2018. Dessa roliga uppdrag kan du spela även om du inte är Star Rider!

Julbyn!
Tomten och hans små fluffiga tomtenissar bor i en fantastisk julby, och tomten är bekymrad över att det är så varmt på Jorvik att snön aldrig hinner lägga sig. Därför bjuder han nu in dig till sin magiska julby! Prata med en tomtenisse i en av slädarna omkring Jorvik för att resa till denna kyliga plats under norrskenet där du kan testa två roliga tävlingar på den hala isen, fika i det lilla caféet och köpa fina julkläder! Ni som har spelat under tidigare julfiranden kommer känna igen vissa av kläderna medan andra är helt nya för i år.

Du kan hitta slädar för att resa till vinterbyn från:
Moorland
Fort Pinta
Valedalebyn
Firgrovebyn
Silvergladebyn
Silvergladeslottet
Vingården
Ridhuset
Dinodalen
Stallet Gyllenbladet
Jarlaheim
Jorvikstallet
New Hillcrest

För att kunna spela dessa uppdrag måste du ha gjort uppdraget där Justin Moorland ger dig en ryktborste, en hovkrats och en hink.
 
Besök tomtens vackra vinterby!
 
Isgrottan
Att samla julönskningar är en stor del av Jorviks julfirande! Utanför en isgrotta i julbyn finns en liten tomtenisse som vill ha hjälp med att hitta tomteluvor som tappats bort kring byn. Hitta alla tomteluvor och återvänd till honom för att få kliva in i den magiska isgrottan där du kan byta julönskningar mot kläder och utrustning! Önskningarna får du genom att göra juluppdrag eller tävla i lopp i vinterbyn, men du kan också få dem genom att varje dag hitta nya tomteluvor kring byn. Varje dag finns det fem nya luvor att hitta!

För att kunna prata med nissen måste du ha hälsat på jultomten efter att ha kommit till vinterbyn för första gången.
 
Byt in julönskningar för att få coola kläder!
 
 
Julpynta i Gallerian!
Vaktmästaren i Jorvik Citys Galleria har massor att göra nu då julen står för dörren, och han skulle verkligen behöva lite hjälp med att få in lite julkänsla i Gallerian. Han hoppas verkligen att du vill ta dig en sväng förbi storstaden för att ge honom en hjälpande hand!

För att kunna spela detta uppdrag måste du ha avslutat uppdraget där du levererar ett paket från Gallerian till James i Fort Pinta.

Det är en jätte rolig ide att göra så här och det är sjukt fint men jag blev faktiskt besviken eftersom jag vill ha snö runt om i hela jorvik, som det har varit tidigare år.
 
Denna vecka håller Eddie och Ferdinand öppet i Jorvikstallets Arena.
 
Det har kommit en ny fantastiskt fin laddningsskärm!
 
 
 

STOR uppdatering = lång väntan

Idag tar uppdaterinegn mycket längre tid eftersom den är stor.
Det ni kommer att få se i videon är sjukt kul! :D
Trist att snön inte kommer denna gång, vill ha snö i Jorvik!!
 

RSS 2.0