TVÅ coola funktioner!

TVÅ coola funktioner!

Hej StarFam! Det är dags för en speciell uppdatering där vi har två coola funktioner att dela med oss av!


Bli Jorviks bästa mästerfotograf!

Har du någonsin sett bilder från Star Stable som fotografen lagt ner timmar på att piffa upp och redigera och tänkt att du också vill kunna ta likadana bilder? Nu är det hur enkelt som helst att fota bilder i Star Stable med vår helt nya fotofunktion!

Genom den nya fotoknappen högst upp i högra hörnet av skärmen (Eller genom att klicka på "O") öppnar du nu ett helt nytt verktyg där du kan redigera dina bilder i realtid! Klicka på knappen för att ta din bild och använd sedan det nya verktyget för att rotera, lägga på filter och till och med ändra tid på dygnet! Då du är nöjd med din komposition klickar du på den stora fotoknappen för att ta din bild och genom att klicka på knappen “Fotografier tagna” kommer mappen där alla filer sparas på din dator automatiskt öppnas upp.

Vi kan knappt vänta på att få se era kreationer med det nya fotoverktyget!

Använd det nya fotoverktyget för att fota supersnygga bilder!

Använd det nya fotoverktyget för att fota supersnygga bilder!

Byt utseende på din starthäst!

Din allra första häst är din närmaste vän genom Star Stable. Det är hästen du haft med dig från dina första steg i Moorlandstallet till dagen du kämpar mot uråldrig magi tillsammans med Aideens Beskyddare.

Eftersom din starthäst är så viktig för dig genom spelet är det självklart ett måste att känna att man trivs med sin häst! Eftersom det bara går att välja starthäst en gång kan det ju hända att man ångrar sig och känner att man egentligen inte passar så bra ihop med sin häst...

Nu kan du välja att byta utseende på din starthäst! Detta fungerar precis som funktionen Ändra utseende, där du kan ändra din egen look, och du kan byta din hästs färger genom att klicka på anslagstavlan inne i ditt hemstall. Du kan byta färg på din häst för 299 Star Coins och du kan göra det precis när du vill!

Nu får du en extra chans att välja din drömhäst!Nu får du en extra chans att välja din drömhäst!

Nytt pris på Ändra Utseende!

Från anslagstavlan i ditt hemstall kan du byta ansiktsform och ögonfärg på din spelarkaraktär, och från och med kommer denna funktion kosta 299 Star Coins istället för 399. Allra första gången du använder denna funktion är den gratis, men kom ihåg att detta inte gäller för att byta utseende på din starthäst!

 

Bonusbutiken

Ett nytt föremål finns nu i Bonusbutiken i Moorland! Det går att hämta ut för alla spelare som köpt för Star Rider med engångsbetalning.

 

Hästmarknaden

Eddie och Ferdinand har flyttat vidare och kommer nästa vecka öppna upp Hästmarknaden vid Västkobbens Fiskeby i Gyllenåsarnas Dal.

 

Star Stable News

Ni missar väl inte Matilda och Game Master Ylvas äventyr på våra sociala medier?

Ha en superfin vecka och glöm inte att fota massor av bilder!

Kramar från ert SSO-team ♥

Pandoria! 🐙

Äntligen har jag lyckats ta mig genom lite uppdrag så jag har sett lite av pandoria. 😍
Om du inte har sett pandoria ännu och inte vill se det förens du gör uppdragen så har du nu blivit varnad och fortsätter på egen risk. 😉
 
 
Hur fint som helst. Vilket bra jobb sso har gjort!! 😍
 
Pandoria Starshine Legacy Episod 3 Nivå 4. Ni kan se avsnittet här: SSL
 

Lusitano & Canter Ella

Lusitanon är här!

 

Lusitanon är här!

18 april 2018
Hej StarFam! Idag är Jorviks invånare lite extra spända, för det är dags för en helt ny häst att sätta ner sina hovar på ön!

Den magiska Lusitanon!
Lusitanon är en Portugisisk hästras som är känd för sina vackra rörelser och likhet med den Andalusiska hästen. Nu är det äntligen dags för denna magnifika häst att dansa fram över Jorviks marker med en helt ny rörelse!
 
Den eleganta Lusitanon!
Den eleganta Lusitanon!

Vad är det för ras?
Lusitano!

Var kan jag köpa den?
Två hästar finns på Silverglades Hästsportcenter och en häst finns i Fort Pinta!

Hur mycket kostar de?
949 Star Coins.

Vilken level måste jag ha nått för att kunna köpa den?
Du måste ha nått level 7, men under fyra veckor kan du köpa Lusitanon i Fort Pinta även om du är på en lägre level!

Måste jag jobba upp något rykte?
Nope!

Vilka färger finns att välja mellan?
En skimmel, en mörkbrun och en pearlfärgad!

Finns det något annat som är bra att veta?
Absolut! Lusitanon är en dressyrhäst, och därför kan du kanske märka att den blir lite nervös över att hoppa från kort galopp och gör ett lite skojigt hopp för att komma över sitt hinder. Men Lusitanons stora styrka är dess magiska piaff, som du får den att göra genom att klicka på mellanslag då hästen står still!
 
#LovelyLusitanos
#LovelyLusitanos

Skaffa JoJo Siwas snygga frisyr!
När superstjärnan JoJo Siwa kom till Jorvik förra veckan visste frisörerna i Fort Pinta knappt vad de skulle ta sig till då de såg hennes coola hästsvans med den stora rosetten. De blev faktiskt så inspirerade att de nu erbjuder exakt samma frisyr till alla sina kunder! Denna exklusiva hårstil är bara tillgänglig under en begränsad period och ni hittar dem i salongen Beauty on the Beach.

Glöm inte heller att stanna till vid Fort Pintas disco varje dag för att dansa till JoJo Siwas episka hit Every Girl’s A Super Girl!
 
Coolaste frisyren just nu!
Coolaste frisyren just nu!

Filminspelning på Jorvik!
Den populära jorvikiska serietidningen om Canter Ella ska nu bli film! Thalia från teatern i Jarlaheim försöker hitta den perfekta hästen för att spela Canter Ellas vackra häst Tintoretto, men det visar sig vara svårare än hon trott - fram till att hon hör rykten om en magiskt vacker häst som skymtats i Fort Pinta.
Hitta Canter Ella-skylten vid Silverglades Hästsportcenter för att sätta igång med dessa spännande uppdrag!

För att kunna spela detta uppdrag måste du ha nått åtminstone level 6 och ha gjort uppdraget då du hjälper Landon att klippa hans får.
 
Hjälp Thalia att hitta den perfekta filmstjärnan!
Hjälp Thalia att hitta den perfekta filmstjärnan!

Cool utrustning och nya kläder!
Visst vill du väl matcha din snygga Lusitano med lite ny utrustning? I Jorvik Citys Galleria hittar du ett helt nytt set med kläder och utrustning både till dig och till din häst! Glöm inte att ta dig en titt i dekorationsbutiken på andra våningen för att verkligen komplettera din look!

Sista veckan med regnbågsracet!
Nästa vecka är det dags för Mica Stoneground att lämna Jorvik för att söka nya äventyr. Glöm inte att besöka henne vid Doyles kapell för att resa till Molnriket innan det är försent!

Hästmarknaden
Om du verkligen är i hästköpartankar passar det ju perfekt att Eddie och Ferdinand håller öppet utanför Silvergladebyn den här veckan!

Star Stable News
Matilda och Game Master Ylva har förstås massor att dela med sig av idag, så se till att besöka dem på våra sociala medier!
 


Ha en fin vecka!
Kramar från ert SSO-team ♥

RSS 2.0