Let's talk WARDROBES 😍👚👢👖 | Star Stable News

Potatisfestivalen - och nya kläder!
 

Hej StarFam! Ett nytt lass kläder har anlänt till Jorvik City, och Marley har precis dragit igång den årliga potatisfestivalen!


Potatisfestivalen är tillbaka!

Varje vår firas potatisfestivalen på Marleys gård strax utanför Silvergladebyn! Om du hjälper Marley får du ta del i en rolig tävling på hans potatisfält, och dessutom kan du få en kul belöning!

Potatisfestivalen är tillgänglig fram till den 6 juni, så passa på att delta i den medan du kan!

 Delta i Marleys postatisfestival!

Delta i Marleys postatisfestival!

Nya kläder och snygg utrustning!

Vår skickliga skräddare Madam Asp har släppt några nya kläder i hennes butik i Governor’s Fall, och grannen Jaharla har fått in lite nya grejer för alla fyrbenta vänner där ute. Ta med dig busskortet och åk in till Jorvik City så snart du kan!

Missa inte Madam Asps senaste kollektion!

Missa inte Madam Asps senaste kollektion!

Nya fina rosetter!

Visst vill man kunna matcha sina outfits med snygga dekorationer? Några nya, snygga rosetter till både man och svans finns nu i Dekorationsbutiken i Jorvik Citys Galleria!

 

STÖRRE GARDEROB!

Så ni menar att ni vill köpa ännu mer kläder? Inga problem! Idag har våra jorvikiska snickare byggt ut ALLA garderober på hela Jorvik! Garderoben för era kläder och garderoben för er hästutrustning har nu fått FEM nya flikar VAR!

Det börjar bli många flikar att hålla reda på nu, och våra snickare har börjat samla på sig idéer för hur en helt ny garderob skulle kunna fungera. Som ni förstår krävs det mycket jobb innan de är är redo att börja snickra, men vi vill hemskt gärna höra alla era idéer för hur ER drömgarderob i Star Stable skulle fungera! Skriv till oss på våra sociala medier och berätta vad ni skulle vilja se!

 

Hästmarknaden

Nu är hästmarknaden öppen vid Fort Pinta! Glöm inte att hälsa på Eddie och Ferdinand.

 

Star Stable News

Det är inte långt kvar till Star Stable News tar ett sommaruppehåll, men ni hittar fortfarande Matilda och Game Master Ylva på våra sociala medier.

Ha en underbar vecka!
Kramar från ert SSO-team ♥

LUSITANO VARIATIONS! 😍❤️🤩😮 | Star Stable News

Nya hästar och en ny funktion!

Hallå där StarFam! Nya hästar och en spännande funktion - kan det bli bättre?


Nya Lusitanos!

Steve utanför Silvergladebyn har fått hem tre magiskt vackra Lusitanos till sin gård! Dessa eleganta hästar finns i den lilla paddocken bredvid stallet tillsammans med de ståtliga Frieserhästarna och kostar 949 Star Coins. Ni kan välja mellan en svart, en palomino och en bork. Lusitanohästen är på Jorvik bland annat känd för sin speciella piaff, som den kan utföra genom att du klickar på mellanslag medan hästen står stilla.

Kommer en av dessa #LovelyLusitanos följa med dig hem?

Kommer en av dessa #LovelyLusitanos följa med dig hem?

Star Stable Horses

Ni har väl inte missat att ytterligare en Lusitano kom till vår app Star Stable Horses för ett par veckor sedan? Star Stable Horses är gratis att ladda ner för Android och iOS och låter dig föda upp ett föl tills det är stort nog att rida på i Star Stable Online. Du kan välja mellan fem olika hästraser och då du för över din häst till Star Stable Online kommer den anlända till ditt stall på level 10. Lusitanofölet i Star Stable horses kostar 949 Star Coins då du för över det till Star Stable Online.

 

Ny funktion - NPC-samling!

Är det svårt att hålla reda på de karaktärer som finns i Jorvik? Idag släpper vi ett helt nytt kapitel i vår spännande samlingsbok (där ni även kan hitta era samlade guldstjärnor) där ni kan lära er mer om de människor ni möter under era resor på Jorvik! De olika karaktärerna kommer låsas upp efter specifika uppdrag, och varje gång ni låser upp en ny karaktär kan ni läsa lite spännande fakta om den. Ju längre ni kommer i spelet, desto mer information kommer låsas upp om de olika karaktärerna! För att läsa om varje karaktär öppnar ni samlingsboken och klickar på porträttet av karaktären ni vill veta mer om.
Ni som redan har hunnit göra alla berörda uppdrag i Star Stable kommer redan ha alla karaktärer upplåsta från start - men oroa er inte, vi är inte klara än och vi kommer lägga till mer spännande information i takt med att vi släpper fler coola uppdrag!

Hur många karaktärer har du låst upp?

Hur många karaktärer har du låst upp?

Bonusbutiken

Det finns ett nytt föremål i Bonusbutiken i Moorland för alla er som köpt Star Rider med engångsbetalning!

 

Hästmarknaden

Denna vecka är Hästmarknaden stängd, men ni kan besöka Eddie och Ferdinand från och med nästa onsdag vid Fort Pinta.

 

Star Stable News

Som vanligt hittar ni Matilda och Game Master Ylva på våra sociala medier under några veckor till innan de går på sommarlov!

Ha en fin vecka!
Kramar från SSO-teamet ♥

Nya ekorrar

Nya coola ekorrar!

 

Hej StarFam! Vad vill vi ha? Springande husdjur! När vill vi ha dem? Nu! Idag sluter sig några nya vänner till vår växande familj av springande husdjur!


Jorviks bästa djur? Ekorrar förstås!

Vi kan inte få nog av husdjur! Hur kul är det inte att ta med sig sina små vänner ut på äventyr i Jorvik?
Doreen är en ung tjej som har dille på ekorrar! Ekorrar är hennes absoluta favoritdjur, och då är det väl tur att det finns så många olika ekorrar i Skördebygden! Doreen har bestämt sig för att dela med sig av sitt stora intresse och har därför hittat tre olika typer av jorvikiska ekorrar som hon tror kommer bli PERFEKTA husdjur. Ni hittar Doreen vid startplatsen för Gröndalsloppet mitt mellan Goldspurgårdens fält, och hon säljer några av Jorviks finaste ekorrar för 249 Star Coins.

Jorviks coolaste ekorrar!

Jorviks coolaste ekorrar!

Nya djur i Gröndal!

Just det, vi sa ju faktiskt att det finns många ekorrar i Skördebygden! Inne i Gröndal kommer du nu kunna hitta massor av Doreens älskade ekorrar.

 

Ljudfixar!

Vi jobbar alltid med att förbättra våra system för att de ska fungera så bra som möjligt, och den här veckan släpper vi några ljudfixar. Väldigt mycket av det vi gjort med ljuden den här veckan är saker bakom kulisserna som kommer hjälpa oss att jobba mer med ljud i spelet i framtiden, men det finns en sak som ni kommer kunna höra redan nu - hela tiden! Just det, då ni rider runt på Jorvik kommer ni nu höra helt nya hovslag från era hästar, och om ni rider med sadel och träns kommer ni även kunna höra ljud från dem!

 

Hästmarknaden

Eddie och Ferdinand hälsar att de håller öppet vid Jorvikstallets arena den här veckan!

 

Star Stable Game News

Ni hittar som vanligt Matilda och Game Master Ylva på våra sociala medier!

Ha en fin vecka!
Kramar från ert SSO-team ♥

RSS 2.0