Nyår uppdatering

Hej, nu är jag tillbaka. ^^
Hoppas ni har haft en härlig jul!
 
Gott nytt år!
 
Den här veckan är det inget speciellt som händer i spelet, det var en liten uppdatering men som sagt baraför att den är liten behöver det inte betyda att det är en tråkig uppdatering.
 
Nyårsraketerna är tillbaka, dom kan man skicka iväg på speciella platser på julmarknaden, det är även varje timme en fyrverkerishow i julmarknaden.
Det har kommit jätte fina nyårsklänningar och dom hittar ni på julmarkanden i en liten butik.
 
Fira det nya året i Star Stable!
Gah, vad den hästen är fin!!
 
 
Den här veckan kommer det att spelas musik från bandet Dolly Style i Fort Pintas disco och ni kan den här helgen dansa till deras hitlåtar Bye Bye Bby Boo och Unicorns and Ice Cream. Framöver kommer låtarna att spelas till på utvalda helger i discot.
 
Använd värdekoden DOLLYSTYLE för att få fyra tröjor helt gratis: en med Dolly Styles logga och tre med fantastiska enhörningar. Dom här är perfekta att dansa med!
 
Gratis tröjor!
 
Nu finns det 6 nya stjärnor att hitta, dom 6 finns lite här och var i Mistfall, det finns 2 till i listan men som inte går att hitta ännu.
 
Efter en lång tid har Eddie och Ferdinand fått en liten uppgradering! På hästmarknaden har det kommit en speciell skylt som tillåter dig att titta på fler hästar, detta gör du genom att klicka på skylten och då kommer det upp en text där det står att du kan byta hästar, det finns tre olika byten du kan göra hur många gånger som helst. Dom här bytrena kan du göra när hästmarknaden har öppet, var som helst i Jorvik. Hästmarknaden är utanför Silverglade, bredvid Steve. Kuta dit och testa den nya funktionen!
 
Julfirandet håller på ända till 10:e januari så passapå att gör allt kul som går på Julmarknaden!

Imse vimse spindel

Årets modeuppdrag var riktigt roliga! Skulle faktiskt vilja kunna ha en spindel som husdjur.
 
Imse vimse spindel klättrar ner för trå`n.
Det ska vara upp men i det här fallet blir det ju ner. ;)

Nya tävlingar!

Tävlingar i Mistfall!
 
Förra veckan fick vi ju ett helt nytt område, Mistfall så denna vecas uppdatering blev lite lungnare. Bara för att det blev lugnare betyder det inte att det inte kommer roliga saker!
Idag kom det en ny tävling i Mistfall som Jorvik Rangers har ordnat och vem det är som gåller i den är skogsguiden Alonso.
För att kunna testa dom ny tävlingarna så måste du ha spelat hans första orienteringsrace och ha uppnått Gillad med Jorvik Rangers.
 
Testa Alonsos nya tävlingar!
 
Jorviks snickare (kan det vara Conrad?) har bytt ut alla skyltar utanför hemstallen och butiker för att det ska se lite snyggare ut.
 
Vi har till den 10:e januari 2018 på oss att göra klart juluppdragen och ha en massa skoj på markanden.
 
Eddie och Ferdinand håller på att bygga upp hästmarknaden utanför Silvergladebyn för att nästa vecka öppna den.
 
I Star Stable Horses app har dom fixat snö och lite julbockar som springer runt i hagen. Det är något som vi ska hålla utkik efter i appen. Det får ni reda på i videon.
 
Matilda & GM Ylva:
 
 
 

RSS 2.0