Teaser & info angående chattavstängningar

Star Stable Teasers: The Lusitano
 

Information kring chattavstängningar

17 april 2018

 

Hej StarFam! Vi vill idag dela lite viktig information gällande vårt automatiska system för chattavstängning, baserat på era frågor och er feeedback. Vi tycker det är viktigt att ni får veta så mycket som möjligt för att ni ska veta hur systemet fungerar, särskilt för att chatten är en så pass viktig del av er tid på Jorvik.


Varför vi lagt till systemet

Ett av våra viktigaste ansvar med Star Stable är att erbjuda en trygg och säker chattmiljö. Då fler och fler spelare sluter sig till vårt community är det inte möjligt för oss att hålla uppsikt över chatten helt manuellt.

Systemet är inte helt klart, men ni kan hjälpa till!

Vi förstår att det nya systemet inte är helt perfekt och det är ett pågående arbete att förbättra det. Systemet lär sig varje dag baserat på våra spelares beteende och justeringar från vårt team. Alla rapporter vi får in genom systemet undersöks och hjälper oss att förbättra systemet. Om vårt team ser en avstängning som inte har brutit mot våra Användarvillkor kommer avstängningen upphävas.

Avstängd utan en anledning?

En av de viktigaste sakerna att tänka på angående det automatiska systemet är att det kan ta uppemot 30 minuter från det att ett otillåtet meddelande skrivs fram till det att avstängningen når fram. Under denna tid går systemet igenom din spelhistorik och tar tidigare meddelanden i åtanke. Vanligtvis har det man sagt precis innan avstängningen ingenting att göra med avstängningen själv, utan det otillåtna meddelandet har troligen skickats tidigare.

Men jag skojade ju bara?!

Tänk på att systemet inte kommer fungera på olika sätt oavsett vem du pratar med när något otillåtet sägs. Grövre skämt med vänner kanske är roliga utanför Star Stable, men många sådana är inte lämpliga för vår chatt, även om det sker i Vän-, Grupp-, eller Klubbchatt.

Var vänliga och testa inte systemet.

Vi måste be er att inte försöka “testa” systemet genom att skriva olämpliga ord eller fraser för att med flit trigga en avstängning. Detta påverkar systemets inlärning negativt och ditt konto kan få långvariga avstängningar.

Tack för er hjälp!

Slutligen, om ni ser något i chatten som inte har blivit censurerat men som borde vara det, ta gärna en skärmdump och skicka bilden till vår support genom vårt supportformulär. Detta hjälper vårt team väldigt mycket!

Tack så mycket för all feedback och alla frågor om det nya systemet. Vi tar som alltid alla era åsikter i åtanke medan vi fortsätter vår utveckling, och vi kommer fortsätta arbeta på systemet tills vi känner att det fungerar så bra som möjligt för Star Stable. Det här är väldigt viktigt för oss och vi vet att majoriteten av våra spelare känner samma sak - så länge som allt fungerar som det ska!


Kramar från SSO-Teamet ♥
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0