Nya ekorrar

Nya coola ekorrar!

 

Hej StarFam! Vad vill vi ha? Springande husdjur! När vill vi ha dem? Nu! Idag sluter sig några nya vänner till vår växande familj av springande husdjur!


Jorviks bästa djur? Ekorrar förstås!

Vi kan inte få nog av husdjur! Hur kul är det inte att ta med sig sina små vänner ut på äventyr i Jorvik?
Doreen är en ung tjej som har dille på ekorrar! Ekorrar är hennes absoluta favoritdjur, och då är det väl tur att det finns så många olika ekorrar i Skördebygden! Doreen har bestämt sig för att dela med sig av sitt stora intresse och har därför hittat tre olika typer av jorvikiska ekorrar som hon tror kommer bli PERFEKTA husdjur. Ni hittar Doreen vid startplatsen för Gröndalsloppet mitt mellan Goldspurgårdens fält, och hon säljer några av Jorviks finaste ekorrar för 249 Star Coins.

Jorviks coolaste ekorrar!

Jorviks coolaste ekorrar!

Nya djur i Gröndal!

Just det, vi sa ju faktiskt att det finns många ekorrar i Skördebygden! Inne i Gröndal kommer du nu kunna hitta massor av Doreens älskade ekorrar.

 

Ljudfixar!

Vi jobbar alltid med att förbättra våra system för att de ska fungera så bra som möjligt, och den här veckan släpper vi några ljudfixar. Väldigt mycket av det vi gjort med ljuden den här veckan är saker bakom kulisserna som kommer hjälpa oss att jobba mer med ljud i spelet i framtiden, men det finns en sak som ni kommer kunna höra redan nu - hela tiden! Just det, då ni rider runt på Jorvik kommer ni nu höra helt nya hovslag från era hästar, och om ni rider med sadel och träns kommer ni även kunna höra ljud från dem!

 

Hästmarknaden

Eddie och Ferdinand hälsar att de håller öppet vid Jorvikstallets arena den här veckan!

 

Star Stable Game News

Ni hittar som vanligt Matilda och Game Master Ylva på våra sociala medier!

Ha en fin vecka!
Kramar från ert SSO-team ♥
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0