Fripp is calling!

Jag har fortfarande inte gjort huvuduppdraget som kom för ett antal veckor sedan ned den där flygande hästen. Har kännt att jag inte har haft tid att göra dom, har vildponnyerna kvar och mannen i bunkern, vilket är helt sjukt men så är det. Får helt enkelt se när jag gör det.
 
Jag vill be er att använda någon form av spoiler varning bild på instagram, vill inte veta något om uppdragen/uppdraget i förväg!
 
Så, nu till dagens uppdatering:
 
Justin Moorland & hans pappa Thomas Moorland är borta. Det gäller för oss nu att hitta dom för det är något som Aideens Beskyddare har på gång, någon plan och vill ha Justin och Thomas med.
 
Var är Justin Moorland?
 
Var är Justin?
 
Det finns nu en butik i Valedale som finns endast för denna vecka och det är fina kläder för Soul Riders.
Ska bli spännande och se vad det är för något.
 
Bli den mest modemedvetna druiden på Jorvik!
 
Lättare att spela nya uppdrag!
Dom har lyssnat på eran feedback om att det tar väldigt lång tid att tjäna ihop nog med rykte med olika ryktesfraktioner för att kunna fortsätta med huvuduppdrag, Jag har inte något problem eller så med att det tar lång tid, vill helldre att ha något att göra tills nästa uppdarg kommer. Därför har dom gjort det lite lättare att avsluta rykten med Solens Cirkels druidträning och Åskviggens Cirkels Pandoriska sprickor. Det betyder att för varje uppdrag du gör med dessa fraktioner kommer du få mer rykte än innan.
 
Tim Hooper och Kylie Summerbreeze kommer att vara kvar denna vecka men nästa vecka ska dom vidare och Hästmarknaden hittar ni denna vecka i Västkobbens Fiskeby.
 
Nu har dom börjat med videorna igen, eller var det bara för denna gång?
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0