Filipa Dragonvalley

Nya utseenden
Vi har nu fått veta hur hästarna kommer att se ut. Har lite blandade känslor över det här, det är ju så att det är den här hästen som man får från alldra första början och det är ju lite speciellt, man startar hela äventyret med den. 
Den nya modellen är fin, det ser ut som om att dom kommer behålla huvudet lite så som den ser ut idag. Den kantiga mulen, lite överbett och själva uttrycket i ansiktet, vilket jag faktiskt tycker är bra. Det so jag kan se är att den har huvudet lite lägre, framknäna (karpalleden) som det heter i hästvärlden är inte så kantig och frambenen är mer raka, bakbenen lika så, den har fått en fin böjd buk och finare form på kotlederna, ser inte ut som om den var född med fel på benen. Jag äskar den hästen till vänster, så som den ser ut idag men tror att den kommer att bli mer populär om den kommer att se ut som den till höger. Svansen är tjockare och fylligare. Färgen är inte lika glänsande vilket gör att den ser finare ut.
Ska bli så spännande att få se hur den kommer att röra på sig och hur svansen kommer att vara, är super taggad för det här.
ALLA med den här modellen kommer att få sig en ny look, det är alltså inte bara starthästen och Jorvikiska Varmblodet utan det gäller alla.
 
Första tjuvkiken på den uppdaterade hästen bredvid den nuvarande!
 
Gamla vänner med nya utseenden!