Filipa Dragonvalley

Minne som en guldfisk.. Eller?
Man brukar ju säga att man har minne som en guldfisk om man glömmer saker hela tiden men jag har fått höra att guldfiskar faktiskt har bättre minne än vi tror. Jag har iaf helt glömt bort att det är onsdag idag... igen! Det blir så när pappa är hemma längre tid eller kommer hem under veckan, dagarna byter plats och allt blir bara fel i hjärnan men det är onsdag idag och det har varit uppdatering, yay.
 
Gary Goldtooth är tillbaka med sina Jorvikiska Urhästar, vilket blev en överraskning och super kul för nu kan dom som villa ha en passa på att köpa en för dom försvinner nästa vecka.
 
Gary Goldtooth har med sig coola hästar!
 
När du är nära en by ser hästarna ut så här...
 
...och när du är ute i skog och mark ser de ut så här!
 
 
Tim Hooper är tillbaka med sina knasiga kommentarer och med lite roliga uppdrag, undrade faktiskt när han skulle komma tillbaka och är super glad att han är tillbaka nu!
 
Hjälp Tim vid stranden!
 
Något som är nytt, som jag aldrig har sett förut är att det är, och återigen minnet, hur var det med det egentligen, men dert är en ny NPC (name person carakter) som har något kul på Fort Pintastarnden och det är att vi kan sända upp fina ljuslycktor viket är urhäftigt! Det kommer nog att se hur häftigt ut som helst på sena kvällen och speciellt på natten.
 
Skicka Kylies ljuvliga lyktor till det blå!
 
Hästmarknaden öppnar i nästavecka i Västkobbens Fiskeby.