Wow, spara lite till sen

Nu känns det som om att dom bara matar på med en massa Huvuduppdrag med Druiderna, känner att dom tar i lite för mycket och borde spara lite till sen, så som dom gjort tidigare. Jag kommer inte att göra allt det här på en gång utan lite i taget så jag har att göra då det inte kommer så mycket uppdrag i höst som jag antar att det inte kommer att göra. Men nu till uppdateringen:
 
Det legendariska Pandoria!
 
Vi ska nu tydligen få gå in i Pandoria, jag vet på ett ungefär hur det ser ut eftersom jag har alla SSL spelen och där ska man besöka pandoria. Ska hur spännande och grymt kul och se hur det kommer se ut eftersom det är mycket finare grafik och dom har nog tänkt ut en hel del coola saker som man kan se på bilden. ↑ Det är något med Garnok, vet vad garnok är för något eftersom han också finns i SSL. Det är så att vi nu ska äntligen få rädda Soul Ridern Anne som varit fast i Pandoria i en evighet. Det finns så mycket läskigheter och det är så läskigt att det är bra om dom yngre spelarna har en vän eller förälder när dom ska in i Pandoria.
Jag kommer inte kunna göra det här uppdraget på länge men fy satan vad jag är taggad för det här, ska bli sjukt kul!
Man ska hitta någon nyckel som ska låsa upp portalen eller vad det nu är för något till Pandoria.
Hitta nyckeln till Pandoria!
 
 
Det jag hoppas på är att man ska kunna komma in i Pandoria utan att behöva ha uppdrag, alltså att den är öppen hela tiden så man kan besöka platsen när man vill efter att ha räddat Anne.
 
Det har kommit ett nytt sett med Soul Rider kläder och dom är också fina! Har svårt att välja vilken som är finast för tycker lika mycket om båda färgerna!
 
Senaste druidmodet!
 
Ferdinands Hästmarknad är öppen i Jorvikstalets Arena denna vecka.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0