Lite ostadigt

Har fått nätverksfel 10 ggr under bara ca 1 timmes spelande, så sjukt störande! Vet inte vad som är felet men hoppas på att det kommer att bli bättre snart. Har iaf lyckats få upp Moondesire i level 13 så det är iaf något, längtar tills han är i level 15 så jag kan börja levla nästa häst. Något som jag har lyckats med mer är att ta personligt rekord i tävlingarna, är mycket nöjd!
Har faktiskt bestämt mig för att inte köpa någon ny häst förens alla som jag har nu är i level 15, känns inte så ordingsamt att ha en massa hästar som inte är levlade.
Hoppas på att kunna spela i morgon utan problem, det gick faktiskt mycket bättre att spela tidigare idag och det kan bero på att det var färre spelare inloggade då, det var vid lunchtid så hoppas att det funkar bättre i morgon förmiddag, innan uppdateringen.
Vet aktiskt ärligt talat inte vad det är men jag är så sjukt taggad inför halloween, vet att det är ett tag till dess men känner något extermt sug efter halloween, haha och är så sjukt extremt nyfiken på vad dom kommer hitta på för halloweenuppdrag detta år!
Undra vad som ska komma i morgon, en sak är säker och det är att jag fortfarande inte har gjort huvuduppdraget som kom för mer än 1 månad sen, hoppas på att kunna göra huvuduppdrag i helgen så man kommer ikapp lite. Men det ska bli kul och se vad det är, tror inte det är nya färger på den nya rasen för den kom ju förra veckan och dom släpper nya hästar var 4:e vecka.
Det är så sjukt bra att dom har gjort appen så man kan köpa stallhjälp via mobilden och surfplattan, har gjort det eftersom jag inte kunnat logga in så är så sjukt tacksam över den appen!
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0